Termopane preturi

Calculator preturi geamuri termopan Rehau, Gealan si Salamander

Pentru comenzi si asistenta calculator preturi termopane ne puteti contacta telefonic intre orele 09:00-19:00.
Preturile termopanelor includ transportul si montajul pentru Bucuresti si sunt fara TVA.
Consideram ca firma noastra are o oferta de termopane ieftine din prisma raportului pret / calitate (tamplarie pvc germana, geamuri termopan low-e, feronerie fiabila).
Montaj termopane Bucuresti si in tara (in afara Bucurestiului raspundem cererilor de oferta pentru comenzi semnificative) in termenele stabilite.


Tamplarie pvc - numar de camere:

Ferestrele termopan din tamplarie pvc se clasifica si dupa numarul de "camere" pe care le are profilul ce compune acea fereastra. Pentru termopanele Gealan sau termopanele Rehau (de exemplu) exista profile pvc de 3, 5 si 6 camere. Cu cat numarul de camere ce compun profilul este mai mare cu atat bariera termica este si ea mai mare. Tinand cont de faptul ca tamplaria pvc reprezinta circa 10% din suprafata totala, consideram ca important de luat in calcul este, pe langa numarul de camere al profilelor din tamplarie pvc, si alegerea sticlei care ar trebui sa fie LowE (Low-E) .
In oferta noastra preturile pentru geam termopan din tamplarie pvc sunt calculate incluzand sticla LowE ( Low-E ).


Ferestre termopan - culori:

- alb
- colorat (stejar auriu, stejar deschis, mahon, nuc, o multme de alte nuante in functie de profilul pvc ales).

Ferestre termopan - modele:

- geamuri termopan fixe, nu au nici o deschidere (sunt ca o fereastra de tip vitrina);
- geamuri termopan simple, cu deschidere de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga;
- geamuri termopan duble (oscilobatante), cu deschidere atat pe orizontala cat si pe verticala.
Aceste 3 tipuri modele de geamuri termopane se pot combina intre ele pentru a genera diferite modele de ferestre termopan.


Geamuri termopan preturi

In calculatorul de preturi termopane din stanga sus sunt prezentate cele mai bine vandute modele de ferestre termopan si usi termopan.
Pentru alte modele de ferestre si usi termopan, usi de balcon, balcoane etc ne puteti contacta la numerele de telefon de la rubrica contact sau prin intermediul emailului.
Pentru a calcula preturi usi termopan (usi termopan exterior sau usi termopan interior) accesati ultimul model (partea de jos din lista).
Poate exista o mica diferenta dintre preturile termopanelor calculate pe site si preturile din oferta finala.

Termopane Reahau, termopane Gealan sau termopane Salamander cu sticla termopan LowE - o solutie de termopane ieftine ca raport pret/calitate pentru caminul d-voastra pentru a nu arunca banii pe fereastra.